– Det känns tryggare att använda ett naturligt preparat

Författare: Omana Bender | Publicerad: 08.09.2015 | Kategori: Sömn

Laila Gerhardsen har haft problem med sömnen i många år och den dåliga sömnkvaliteten gjorde att hon kände sig trött och sliten. – Jag tror att jag har haft de här besvären i nästan 10 år, säger hon.

För 10 år sedan jobbade 69-åringen från Svelvik fortfarande och hon tror att det var stressen på jobbet som gjorde att hon hade svårt att sova.

– Jag fick dessutom veta att jag hade sömnapné, vilket inte precis gjorde saken bättre. Att aldrig kunna sova djupt är väldigt slitsamt. Djupsömnen är viktig för att kroppen ska kunna återhämta sig så man känner sig utvilad dagen efter, säger Laila.

Naturprodukt utan biverkningar

Efter att i flera års tid sovit både dåligt och för lite kontaktade hon läkare för att få hjälp.

– Det enda jag var säker på var att jag inte ville ta receptbelagda sömntabletter som man kan bli beroende av. Istället fick jag ett muskelavslappnande läkemedel.

En naturlig produkt som både är säkrare och inte ger några biverkningar

Och när hon en dag såg en annons för Sleepwell Forte bestämde hon sig för att prova det, trots att hon var lite skeptisk, väl medveten om att de flesta lovar menar mer än de kan hålla.

– Jag är glad att jag gav Sleepwell Forte en chans. Det är en naturlig produkt som är säker och inte ger några biverkningar.

Nu har Laila använt Sleepwell Forte i ett par år. Hon märkte tidigt att det var något hon ville fortsätta med.

– Jag tar två kapslar varje kväll innan jag går och lägger mig, och sover sedan bra hela natten. Visst kan det hända att jag vaknar någon natt, men då har jag inga problem med att somna om. Och när jag vaknar på morgonen är jag helt utvilad, säger Laila nöjt.

Bättre sömnkvalitet och en bättre vardag

När hon blev pensionär började hon träna igen och idag kör hon tre pass i veckan för att hålla sig i form.

– Jag skaffade en träningsklocka som håller koll på träningspassen och antalet steg och kilometer jag springer. Varje dag överför jag uppgifterna från klockan till datorn och får då en översikt över allt detta och kan dessutom se hur många kalorier jag har förbränt under träningen.

Det är ingen tvekan om att min sömnkvalitet har blivit bättre sedan jag började med Sleepwell Forte

Träningsklockan registrerar dessutom hennes sömnmönster och hon bär den dygnet runt.

DOSERING

Den rekommenderade dagliga intaget är 2 kapslar/dygn. Förpackningen innehåller 60 kapslar (en månads användning)

Innehåll per dagligt intag:

  • Citronmeliss 220 mg
  • Kamomill 200 mg
  • Humle 200 mg
  • Biotin 225 μg *450%
  • Vitamin B12 9 μg *360%

* = prosent av referanseverdi

– Den visar när och hur många timmar min sömn har varit djup, lätt och när jag eventuellt har varit vaken under natten. Det är ingen tvekan om att min sömnkvalitet har blivit bättre sedan jag började med Sleepwell Forte, vilket även träningsklockan visar, säger hon.

Bidrar till en sund sömncykel

Sleepwell Forte innehåller kamomill, citronmeliss och humle som används mycket i den traditionella örtmedicinen. Dessa örter är kända för att vara sömngivande och Sleepwell Forte kan därför hjälpa dig med att få en sund sömncykel och mer energi i vardagen. Sleepwell Forte innehåller dessutom Biotin och Vitamin B12, som bidrar till en normal psykologisk funktion och ett välfungerande nervsystem.

– Det här är en produkt som jag verkligen kan rekommendera! Jag har märkt att den fungerar, annars hade jag inte fortsatt använda den. Vid de tillfällen som jag har haft slut på Sleepwell Forte har jag använt de receptbelagda mediciner jag har, men jag sover inte bättre av dem och föredrar därför Sleepwell Forte som är säkrare, avslutar Laila.