– Jag har fått ett mycket bättre liv

Författare: Omana Bender | Publicerad: 04.08.2015 | Kategori: Sömn

– Jag har blivit kontaktad av väldigt många som såg reklamen jag var med i. De flesta ville veta hur Sleepwell Forte fungerar och hur man gör för att beställa produkten. Dessutom har många andra som använder produkten och är nöjda med den hört av sig, säger Marianne Setsaa.

53-åringen från Bodø berättar att hon tidigare hade sömnproblem i över tio år. Efter uppbrottet med sin partner var hon orolig över hur hon skulle klara av vardagen och vara ensam med tre barn. Bekymren gick ut över nattsömnen, vilket i sin tur påverkade hennes livskvalitet.

Blev immun mot sömnmedicinen

– Jag talade med läkaren flera gånger och bad om att få en utredning för mina sömnproblem. Jag fick ingen behandling förutom sömnmedicinerna, som jag började med 2001. Till slut blev jag immun mot medicinerna och bestämde mig för att sluta ta dem – men sömnproblemen fortsatte, säger Marianne.

Därför kommer jag att fortsätta med Sleepwell Forte

Hon berättar att medicinerna gjorde henne väldigt tung i huvudet på dagarna, nästan som om hon var bakfull. Många andra har upplevt liknande problem, bland annat att de blivit beroende och diverse biverkningar, och är därför ofta skeptiska till receptbelagda sömntabletter. Vad är då lösningen? Jo, ett naturligt preparat som kan ge dig en bättre sömncykel.

Fick mer energi och en sammanhängande sömn

För ungefär två år sedan såg Marianne en annons om Sleepwell Forte på nätet. Efter att ha läst om produkten bestämde hon sig för att beställa en provförpackning av naturtillskottet från Natura Lab. Hon berättar att hon använt det varje dag sedan dess.

– Det fungerar verkligen och jag har sovit jättebra. Efter att jag började ta Sleepwell Forte mår jag bättre och har fått mycket mer energi. Jag har helt enkelt fått ett mycket bättre liv.

Marianne hade stora problem med smärtor i ryggen och axlarna, besvär som hon fått efter flera år med tunga lyft i sina jobb som lokalvårdare och assistent för elever med funktionsnedsättningar. Hon kunde inte slappna av ordentligt och hade mycket spänningar i kroppen.

Man får inte ge upp om det inte fungerar efter första dagen

– Det tog några dagar innan det gav full effekt, men jag gav inte upp. Efter att jag tagit två tabletter en timme före läggdags kände jag mig lugn och avslappnad i kroppen och somnade dessutom snabbt. Nästa morgon kände jag mig utvilad och pigg. Jag hade mer energi på dagarna och på nätterna sov jag utan att vakna! Därför kommer jag att fortsätta med Sleepwell Forte, säger Marianne.

Naturligt kosttillskott

Sleepwell Forte är ett örtbaserat kosttillskott som bland annat innehåller citronmeliss och humle, som har en avslappnande effekt och bidrar till en snabbare insomning och bättre sömnkvalitet. Dessutom innehåller kosttillskottet Biotin som bidrar till ett väl fungerande nervsystem och vitamin B12 som bidrar till en normal psykologisk funktion.

DOSERING

Den rekommenderade dagliga intaget är 2 kapslar/dygn. Förpackningen innehåller 60 kapslar (en månads användning)

Innehåll per dagligt intag:

  • Citronmeliss 220 mg
  • Kamomill 200 mg
  • Humle 200 mg
  • Biotin 225 μg *450%
  • Vitamin B12 9 μg *360%

* = prosent av referanseverdi

Sleepwell Forte bidrar till att sömnmönstret blir bättre och gör att du känner dig utvilad dagen efter. Som med allt annat vi intar kan effekten variera från person till person. Vissa märker en skillnad omgående, medan andra upplever en effekt först efter flera månaders användning.

– Jag tycker det är viktigt att ge produkten en chans. Man får inte ge upp om det inte fungerar efter första dagen. Det stor skillnad på hur människor fungerar och för vissa kanske det tar lite tid innan det fungerar, men det är absolut värt att prova, avslutar Marianne.

Har du sömnbesvär och vill ha en jämn, oavbruten och jämn sömncykel under hela natten? För endast 149 kronor får du en hel månads förbrukning av Sleepwell Forte. Frakten är gratis och prenumerationen har ingen bindningstid – så att du tryggt kan prova detta naturliga kosttillskott från Natura Lab.