Kiara var sömnlös flera dagar i sträck

Författare: Tormod Myrland Aadnesen | Publicerad: 01.03.2016 | Kategori: Sömn

Kiara Ravn var stressad och kunde inte sova. Kosttillskottet Sleepwell Forte blev räddningen.

Kiara Ravn jobbar som fotograf och frisör, och hennes arbetsdagar är långa och hektiska. Hon gillar sina jobb som är roliga och utmanande – men arbetssituationen är inte särskilt praktisk för den som har en skakig sömnrytm.

– Sömn är en lyx som jag aldrig har kunnat ta för givet. Jag tål inte stress särskilt bra eftersom det påverkar nattsömnen. Jag har haft svårt att somna ända sedan jag var barn, berättar hon.

– Sömn är en lyx som jag aldrig har kunnat ta för givet

Förra vintern drabbades hon av svåra sömnproblem.

– Vid den tiden befann jag mig i en ordentlig stressbubbla och efter ett tag hamnade jag i ett tillstånd av insomnia. I perioder kunde det gå flera dygn utan att jag fick en enda timme sömnn.

Rädd för sömnmediciner

Kiaras läkare skrev ut sömnmedicin, men tabletterna blev i stort sett liggande orörda i skåpet.

– Läkemedel är nog bra i många fall, men jag klarade inte av att ta tabletterna. Jag är noga med vad jag stoppar i kroppen och är rädd för biverkningar. I stället letade jag jag desperat efter ett naturligt och ofarligt alternativ. Jag provade allt från ”Sov gott”-te till meditationstekniker, men inget gjorde någon större

Naturliga ingredienser

En kväll berättade Kiara om sina sömnproblem för en väninna, som tipsade henne om Sleepwell Forte.

3 skäl till att Kiara rekommenderar Sleepwell Forte:
  • Det är en naturlig produkt som jag kan använda med gott samvete
  • Det är receptfritt, billigt och jag får försändelsen direkt i brevlådan
  • Det fungerar! Hälsningar från en person med allt för mycket erfarenhet av att inte kunna sova.

– Hon berättade att kosttillskottet hade hjälpt både henne och hennes kille. Hon sade också att det bara innehåller naturliga ingredienser, som kamomill och vitamin B12. Jag hade provat många konstiga produkter och var skeptisk, men jag beställde en provförpackning och hoppades på det bästa, säger Kiara och ler.

Hur som helst trodde hon inte att det skulle ge någon omedelbar effekt.

Utvilad varje morgon

Hon blev mycket överraskad när hon kände av effekten av Sleepwell Forte redan under den andra natten.

– Efter en vecka förlitade jag mig fullständigt på Sleepwell Forte. Jag sov bättre, var mindre rastlös och kände mig mer utvilad varje morgon. Visserligen vaknade jag fortfarande på natten, men jag kunde somnade om igen, istället för att ligga vaken i flera timmar som jag var van vid.

– Jag sov bättre, var mindre rastlös och kände mig mer utvilad varje morgon

Kiara har nu använt Sleepwell Forte i fyra månader och tar kosttillskottet varje dag.

– Jag kanske inte behöver det lika mycket som jag gjorde tidigare, men jag ser Sleepwell Forte som ett extra vitamintillskott som kroppen bara mår bra av. Och när jag lägger mig på kvällen känns det tryggt att veta att jag kan se fram mot en god natts sömn.

Baserat på örter

Sleepwell Forte är ett örtbaserat naturtillskott som kan ha en avslappnande effekt och bidra till att man somnar snabbare och sover bättre. Sleepwell Forte innehåller tre örter som är kända för att vara sömngivande: kamomill, citronmeliss och humle.

DYGNSDOS

Rekommenderad dygnsdos: 2 kapslar. Förpackningen innehåller 60 kapslar (1 månads förbrukning).

Innehåll per dygnsdos (DD):

Melissa Officinalis 220 mg
Chamomilla Recutita 200 mg
Humulus Lupulus 200 mg
Biotin 225 μg *450 %
Vitamin B12 9 μg *360 %
* = procent av referensvärdet

Kamomill, citronmeliss och humle används mycket i den traditionella örtmedicinen och dess effekt har dokumenterats i en rad kliniska tester.

Dess effekt har dokumenterats i en rad kliniska tester

Sleepwell Forte innehåller dessutom biotin och vitamin B12, som bidrar till en normal psykologisk funktion och ett välfungerande nervsystem. Även biotin och vitamin B12 har en positiv effekt på kroppen och hjärnans förmåga att falla i

Tillsammans hjälper dessa ämnen kroppen att falla i sömn. På så sätt bidrar preparatet på ett naturligt sätt till ett bättre sömnmönster så att du kan känna dig utvilad.

Tänk på att du bör kontakta läkare om du har allvarliga och långvariga sömnproblem.