– Livet är för kort för att man ska må dåligt på dagarna

Författare: Tonje Robertsen | Publicerad: 24.09.2015 | Kategori: Sömn

Ett sjukdomsfall i familjen blev en tung belastning för Rita Furumo Michaelsen (46) från Bodö. Det ledde till att hon fick svårt att sova på nätterna, vilket gjorde att det blev ännu svårare att klara av vardagen.

– Jag kunde inte sova, jag var så himla ledsen. Men jag hade ju en vardag och ett jobb att ta hand om också, berättar Rita.

Rita är hotellvärdinna på Skagen Hotel i Bodö. Där ser hon till att de som deltar på olika kurser och konferenser har det de behöver under evenemanget.

Det går mycket lättare om jag sovit bra och är pigg

– I mitt jobb är det jätteviktigt att ha bra kontakt med gästerna och det går mycket lättare om jag sovit bra och är pigg.

Naturlig hjälp mot sömnbesvär

Rita hade haft sömnproblem i 3-4 månader när en bekant tipsade henne att prova Sleepwell Forte.

– Jag provade Sleepwell och sov jättebra! Och jag blev mycket piggare på dagarna, säger hon.

Sleepwell Forte är ett naturtillskott som innehåller tre effektiva örter: kamomill, citronmeliss och humle. Dessa örter är kända för att vara bra mot stress och sömnbesvär.

Innan jag började använda Sleepwell Forte fick jag sömnmedel av min läkare, men de hade en bismak av metall och gjorde mig tung i huvudet

Sleepwell Forte innehåller dessutom biotin och vitamin B12, som bidrar till ett välfungerande nervsystem. Detta har i sin tur positiva effekter på kroppen och hjärnans förmåga att somna.

Rita har nu använt Sleepwell i nästan nio månader.

Inte receptbelagt

– Innan jag började använda Sleepwell Forte fick jag sömnmedel av min läkare, men de hade en bismak av metall och gjorde mig tung i huvudet. Det var inget för mig, säger Rita.

DYGNSDOS

Rekommenderad dygnsdos: 2 kapslar. Förpackningen innehåller 60 kapslar (1 månads förbrukning).

Innehåll per dygnsdos (DD):

  • Melissa Officinalis 220 mg
  • Chamomilla Recutita 200 mg
  • Humulus Lupulus 200 mg
  • Biotin 225 μg *450 %
  • Vitamin B12 9 μg *360 %

* = procent av referensvärdet

Hon använde bara en eller två av de sömntabletter hon fick utskrivna.

– Sleepwell är så bra, för att det hjälper mig att komma till ro på kvällen. Jag börjar jobba klockan sju på morgonen. Når man har ett jobb man trivs med och har mycket att göra är det viktigt att man känner sig pigg.

Hon har ett råd till alla som lider av sömnbesvär.

– Livet är för kort för att man ska må dåligt på dagarna, säger hon.

– Jag kan definitivt rekommendera Sleepwell. Det är en produkt som verkligen är värd att prova för den som har problem med sömnen.