– Nu är jag alltid utvilad när jag vaknar på morgonen

Författare: Tormod Myrland Aadnesen | Publicerad: 08.09.2015 | Kategori: Sömn

Tidigare sov Irene Larsen bara ett par timmar varje natt. Naturtillskottet Sleepwell Forte gav henne sömnen och energin tillbaka.

– Jag kommer ihåg känslan av panik. Det är skrämmande att ligga vaken, se på klockan och veta att man snart måste gå till jobbet, berättar Irene Larsen.

Hennes sömnproblem började i samband med övergångsåldern. Hon hade svårt att somna och kunde ligga och vrida och vända på sig i sängen i timmar innan hon äntligen kom till ro – men hon fick aldrig sova några längre stunder.

Sömn - Efter att jag började med Sleepwell Forte vaknar jag utvilad varje morgon.

Efter att jag började med Sleepwell Forte vaknar jag utvilad varje morgon.

Hon märkte skillnad redan efter en kort tids användning

– Tyvärr har kroppen en otrolig förmåga att anpassa sig. Jag jobbade för fullt i två, tre år trots att jag bara sov ett par timmar varje natt. Men det håller naturligtvis inte i längden, säger 62-åringen från Trondheim.

Sleepwell Forte ändrade sömnmönstret

Irene läste in sig på ämnet sömnproblem och provade många av de naturmedel som finns att köpa på apotek och i hälsokostbutiker. Ingenting hjälpte. Den sömnmedicin hon fick av sin läkare slutade hon med snabbt.

– Den hjälpte mig visserligen att somna, men jag vaknade helt stressad mitt i natten av vad jag närmast skulle kalla hallucinationer.

När hon en dag såg en annons för naturtillskottet Sleepwell Forte bestämde sig Irene för att ge det en chans. Hon märkte skillnad redan efter en kort tids användning.

– Redan efter ett par veckor hade mitt sömnmönster förändrats fullständigt. Jag somnade snabbt, och om jag vaknade under natten vände jag mig bara om och sov vidare, berättar hon. Plötsligt var Irenes sömnproblem en saga blott.

Baserat på örter

Sleepwell Forte är ett örtbaserat naturtillskott som kan ha en avslappnande effekt och bidra till att man somnar snabbare och sover bättre. Sleepwell Forte innehåller tre örter som är kända för att vara sömngivande: kamomill, citronmeliss och humle.

Tillsammans hjälper dessa ämnen kroppen att falla i sömn

Dessa örter används mycket i den traditionella örtmedicinen och dess effekt har dokumenterats i en rad kliniska tester.

DYGNSDOS

Rekommenderad dygnsdos: 2 kapslar. Förpackningen innehåller 60 kapslar (1 månads förbrukning).

Innehåll per dygnsdos (DD):

  • Melissa Officinalis 220 mg
  • Chamomilla Recutita 200 mg
  • Humulus Lupulus 200 mg
  • Biotin 225 μg *450 %
  • Vitamin B12 9 μg *360 %

* = procent av referensvärdet

Sleepwell Forte innehåller dessutom Biotin och Vitamin B12, som bidrar till en normal psykologisk funktion och ett välfungerande nervsystem. Tillsammans hjälper dessa ämnen kroppen att falla i sömn. På så sätt bidrar preparatet på ett naturligt sätt till ett bättre sömnmönster så att du kan känna dig utvilad.

Huvudvärken försvann

– Efter att jag började med Sleepwell Forte vaknar jag utvilad varje morgon, säger Irene och berättar att hon blivit av med den ständiga huvudvärken och fått tillbaka energin och sitt goda humör.

– Det märks både på jobbet och hemma. Min man är nog lika glad över förändringen som jag själv!