Slutade med sömntabletterna – förbättrade sömnen på naturligt sätt

Författare: Omana Bender | Publicerad: 03.03.2016 | Kategori: Sömn

2004 fick Lise Skum diagnosen ME och de sömnbesvär hon drogs med – blev ännu värre. Efter att ha använt receptbelagd sömnmedicin orkade hon inte längre med fler biverkningar och valde istället ett naturligt kosttillskott – som hjälpte!

– Att leva med kroniskt trötthetssyndrom gör att man ständigt känner sig utmattad. Det blir många tunga dagar då man känner sig svag. Att dessutom inte kunna sova, så att man känner sig ännu mer utsliten, gör ju knappast saken bättre.

I två år använde hon sömntabletter som hennes läkare skrev ut, men till slut blev hon rädd för att bli beroende. Medicinen gav dessutom många biverkningar som påverkade hennes vardag negativt. Hon kände sig som en zombie, hon beskriver det som att vara lite fyllesjuk varje dag.

Sömn - Lise är glad över att hon fått tillbaka energin att göra det hon vill.

Lise är glad över att hon fått tillbaka energin att göra det hon vill.

Hon hittade en naturlig lösning på sömnbesvären

”Det här måste jag prova, eftersom jag har provat allt men ingenting har fungerat”, var hennes första tanke när hon såg en annons för Sleepwell Forte. Och när hon säger allt, menar hon allt.

– Jag har verkligen provat allt jag har läst om: från huskurer mot sömnproblem och olika hälsokostprodukter som örter och te, till receptbelagda sömntabletter, berättar hon.

Därför lade hon de receptbelagda sömntabletterna på hyllan och har nu använt det naturliga kosttillskottet Sleepwell Forte i ett års tid. Hon tar två kapslar före läggdags varje kväll och har äntligen fått ordning på sömnrytmen.

Jag har goda erfarenheter av Sleepwell Forte. Det fungerar suveränt

– Vissa kvällar mår jag sämre och har ont. Då kan det hända att jag tar en extra kapsel för att få sova – och då känner jag ingen smärta och sover gott hela natten. Jag har goda erfarenheter av Sleepwell Forte. Det fungerar suveränt, säger hon.

Inga biverkningar med Sleepwell Forte

Hon berättar också om det goda sömnmönster hon har fått efter att hon började med Sleepwell Forte: Hon går till sängs, får sova och vaknar utvilad på morgonen.

– Den som har använt receptbelagda sömntabletter vet hur det är – man kan ligga och dra sig länge i sängen innan man faktiskt vaknar till liv. Så är det inte med Sleepwell Forte. Jag vaknar pigg varje morgon och det är inte svårt att gå upp.

DYGNSDOS

Rekommenderad dygnsdos: 2 kapslar. Förpackningen innehåller 60 kapslar (1 månads förbrukning).

 

Innehåll per dygnsdos (DD):

Melissa Officinalis 220 mg
Chamomilla Recutita 200 mg
Humulus Lupulus 200 mg
Biotin 225 μg *450 %
Vitamin B12 9 μg *360 %
* = procent av referensvärdet

Lise är glad över att hon fått tillbaka energin att göra det hon vill göra på dagarna. De som känner 54-åringen från Alta beskriver henne som ”kreativa Lise” – och hon förstår vad de syftar på.

Jag vaknar pigg varje morgon och det är inte svårt att gå upp

– Jag tillbringar mycket av tiden ute i friska luften. Det blir många promenader och jag hittar alltid något föremål som jag sedan gör något kreativt av. Jag är helt enkelt en kreativ själ, berättar hon.

– Jag kan verkligen rekommendera Sleepwell Forte. Och den rekommendationen kommer från en som har provat allt mellan himmel och jord – från hälsokost till mediciner, avslutar Lise.

Har du sömnbesvär? För endast 149 kronor, inklusive frakt, kan naturpreparatet Sleepwell Forte hjälpa dig att få tillbaka en sund sömncykel och mer energi i vardagen.